Pensiunea Retezat

Pensiunea Retezat ****


Sunteţi hotărât să vă petreceţi concediul sau sfârşitul de săptămână, împreună cu familia sau cu prietenii, într-un cadru relaxant şi pitoresc, departe de stresul cotidian, dar nu ştiţi unde? Încercaţi la Pensiunea Retezat, o pensiune modernă, clasificată cu 4 stele, cu dotări şi facilităţi care satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi. Frumuseţea zonei (indiferent de anotimp), liniştea şi aerul curat vă vor face să reveniţi cu siguranţă! Situată la poarta de intrare în Parcul Naţional Retezat, în localitatea Câmpu lui Neag din judeţul Hunedoara, pensiunea noastră se mândreşte cu excelentele condiţii de cazare, o piscină modernă, păstrăvărie proprie şi un cadru natural de vis.

Accesul se face dinspre Petroşani sau dinspre Târgu Jiu, pe DN66A, pe traseul Vulcan - Lupeni - Uricani - Câmpu lui Neag (circa 40 km). Din satul Câmpu lui Neag, tot pe DN66A, se mai parcurg circa 2 km până la pensiunea noastră.

Coordonate geografice: Latitudine: 45°17'40''N, Longitudine: 23°0'10'' E

 

Camerele elegante şi spaţioase, apartamentul de vis, piscina la standarde europene, păstrăvăria proprie, peisajul de nedescris, toate sunt aici doar pentru dumneavoastră! Vă punem la dispoziţie: 15 camere (cu 2, 3 si 4 locuri), piscină, păstrăvărie, restaurant, terasă, două parcuri de aventură, perete de căţărare, pistă de tubing, plimbări cu trăsura, echitaţie, loc de joacă pentru copii, traseu tematic, teren de tenis, foişoare (filigorii), parcare auto proprie, internet wireless.

Iubitorilor de drumeţii le oferim pe site-ul nostru trasee (de diferite grade de dificultate), hărţi detaliate, precum şi sfaturi utile referitoare la mersul pe munte. Cele mai frumoase şi mai spectaculoase obiective turistice din zonă, legende şi obiceiuri le găsiţi tot la noi pe site.